Jack Savoretti

 

Fighting like enemies

Out on the battlefield of love

Fixing a broken dream

I can’t get no sleep no more

Sleep no more

 

Pe Jack Savoretti l-am descoperit de curând, odată cu lansarea noului său album, Sleep no more. De origine italian, el cântă, în mare parte, în limba engleză, reușind să aibă succes cu melodiile lui exprimate într-un mod poetic, cu look-ul său simplu și catchy, cu vocea lui matură, puțin răgușită dar și caldă în același timp. El este cel care scrie versurile și le îmbină minunat cu vocea sa. Written in Stars (2015) a fost albumul prin care s-a făcut cunoscut și a reprezentat punctul care l-a dus spre turnee în mai multe colțuri ale lumii.

În cel mai recent album al său, Jack Savoretti cântă despre felurite iubiri care sunt prezentate evolutiv, iubiri de care avem disperată nevoie sau iubiri care se năruie, care devin fade, care te țin treaz până târziu și într-un final iubiri asumate și împlinite, care se concretizează în viața de familie alături de soție și copii.

Din albumul său mi-au plăcut cel mai mult piese ca Sleep no more, Deep waters, When we were lovers, Start living in the moment, Lullaby loving.

Îmi place muzica lui pentru că povestind de fiecare dată despre ceva personal, mă pătrunde de emoție, mă liniștește și are acel ceva care fascinează. E un album pe care îl poți asculta până noaptea târziu, într-un moment în care ești melancolic și ai nevoie să rezonezi cu o poveste sau este un album potrivit chiar pentru o zi în care vrei pur și simplu să te relaxezi și să auzi o voce plină de liniște.

Surse:

1.http://www.jacksavoretti.com/

2.https://www.facebook.com/Jacksavoretti/?fref=ts

3.https://www.youtube.com/watch?v=ALkb96PlyKU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s