Me and Earl and The Dying Girl (2015)

Filmul Me and Earl and The Dying Girl, în regia lui Alfonso Gomez-Rejon este adaptarea cărții lui Jesse Andrews care spune povestea lui Rachel, o adolescentă care suferă de leucemie și Greg, un licean care nu are încredere în sine, care încearcă mereu să se facă plăcut celorlalți și care ascunde o inimă generoasă, fiind cel care îi ține companie lui Rachel și îi devine prieten pe tot parcursul bolii.

Chiar dacă la început Greg este îndemnat și aproape obligat de mama să să o viziteze pe Rachel, puțin câte puțin, cei doi încep să povestească împreună, iar Greg, prin lucrurile sale ciudate, născocite adesea de imaginația sa, o face pe Rachel să zâmbească.

Dincolo de boala care o transformă pe Rachel într-un corp care îi întemnițează sentimentele, Greg scoate la iveală ceea ce tânăra are mai frumos: de la universul ei colorat, camera ei cu multe perne de mărimi și texturi diferite, tapet cu arbori și veverițe, flori, cărți aranjate frumos și unele dintre ele sculptate până la zâmbetul și sufletul ei cald care vede ceea ce este bun în ceilalți.

Este un film cu tente umoristice, dar în același timp, un film tulburător și emoționant prin tema principală pe care o prezintă.

În rolurile principale, interpretează actori ca Thomas Mann (Greg), Olivia Cooke (Rachel) și Rj Cyler (Earl).

Surse:

1.Youtube

2. Cinemagia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s