Me and Earl and The Dying Girl (2015)

Filmul Me and Earl and The Dying Girl, în regia lui Alfonso Gomez-Rejon este adaptarea cărții lui Jesse Andrews care spune povestea lui Rachel, o adolescentă care suferă de leucemie și Greg, un licean care nu are încredere în sine, care încearcă mereu să se facă plăcut celorlalți și care ascunde o inimă generoasă, fiind cel care îi ține companie lui Rachel și îi devine prieten pe tot parcursul bolii.

Chiar dacă la început Greg este îndemnat și aproape obligat de mama să să o viziteze pe Rachel, puțin câte puțin, cei doi încep să povestească împreună, iar Greg, prin lucrurile sale ciudate, născocite adesea de imaginația sa, o face pe Rachel să zâmbească.

Dincolo de boala care o transformă pe Rachel într-un corp care îi întemnițează sentimentele, Greg scoate la iveală ceea ce tânăra are mai frumos: de la universul ei colorat, camera ei cu multe perne de mărimi și texturi diferite, tapet cu arbori și veverițe, flori, cărți aranjate frumos și unele dintre ele sculptate până la zâmbetul și sufletul ei cald care vede ceea ce este bun în ceilalți.

Este un film cu tente umoristice, dar în același timp, un film tulburător și emoționant prin tema principală pe care o prezintă.

În rolurile principale, interpretează actori ca Thomas Mann (Greg), Olivia Cooke (Rachel) și Rj Cyler (Earl).

Surse:

1.Youtube

2. Cinemagia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s